Resigilat Aspirator fără sac Philips FC9553/09 [Gama PowerPro Active] (ID 2014)

COD: FC9553/09
Stoc epuizat

Produsul prezintă urme minore de uzură. Garanție produs 2 ani; Toate accesoriile oficiale se regăsesc în cutie; Toate documentele oficiale se regăsesc în cutie.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

Condiție produs resigilat:
  - Produsul prezintă urme minore de uzură;
  - Toate accesoriile oficiale se regăsesc în cutie;
  - 
Toate documentele oficiale se regăsesc în cutie;

  - Garanție produs 2 ani.

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

PowerCyclone 7 menţine o putere mare de aspirare mai mult timp. Construcţia aerodinamică a PowerCyclone 7 minimizează rezistenţa la aer şi asigură rezultate excepţionale de curăţare prin 3 etape deosebit de eficiente:
1) Aerul intră rapid în PowerCyclone graţie orificiului de admisie aer drept şi lin.
2) Circuitul curbat de aer direcţionează rapid aerul în sus în compartimentul ciclonic.
3) În partea de sus a filtrului ciclonic, lamelele de evacuare îndepărtează eficient praful din aer.

Cap de aspirare TriActive+ pentru performanţă ridicată pe toate pardoselile. Capul de aspirare TriActive+ aplică 3 acţiuni de curăţare dintr-o singură mişcare:1) Curăţă eficient covorul datorită plăcuţelor duzei de aspirare special concepute pentru a îndepărta praful în profunzime 2) Aspiră cu uşurinţă obiecte mari datorită orificiului mare din faţă 3) Adună praful şi mizeria de pe lângă mobilă şi pereţi cu ajutorul celor 2 perii laterale.

Funcţie de control al energiei pentru reglarea puterii de aspirare. Funcţie de control al energiei pentru reglarea puterii de aspirare pentru diferite sarcini de curăţare, cum ar fi pardoseli dure, pardoseli din lemn şi suprafeţe moi.

Recipient pentru praf proiectat pentru golire igienică cu o singură mână. Recipientul pentru praf este proiectat pentru îndepărtare şi golire igienice folosind o singură mână, ceea ce ajută la reducerea norilor de praf.

Design compact cu mâner în faţă şi în partea de sus pentru transport uşor. Mânere în faţă şi în partea de sus pentru transport uşor. Designul compact permite depozitarea convenabilă.

Perie moale integrată în mâner, întotdeauna gata de utilizare. O perie pentru praf este integrată direct în mânerul aparatului, fiind mereu gata de utilizare pentru mobilă, suprafeţele plate şi tapiţerie.

Cap de aspirare pentru mobilă pentru a curăţa canapele, perne şi părul de animale. Cap de aspirare pentru mobilă pentru a curăţa suprafeţele moi şi a îndepărta părul de pe canapelele, fotoliile şi pernele preferate ale animalului tău de companie.

Bară de protecţie moale şi roţi din cauciuc pentru a proteja mobilierul. Bară de protecţie moale şi roţi din cauciuc pentru a proteja mobilierul şi a preveni zgârieturile pe podea. Asigură manevrabilitate uşoară.

Sistemul filtrului anti-alergeni captează >99,9 % din praful fin. Sistemul nostru de filtrare pentru aer curat creează o etanşare perfectă şi captează >99,9 % din praful fin – inclusiv polen, păr de animale şi acarieni – pentru persoanele care suferă de alergii şi pentru oricine îşi doreşte un nivel ridicat de igienă.

* - Clasa de performanţă brevetată Philips; află mai multe pe www.philips.com/performance-rating.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului