Resigilat Aparat de făcut paste Philips HR2345/19, Gama Viva, Frământă automat aluatul, Produce spaghete, penne, fettuccini şi lasagna, Produce 450g în 18min, Design compact, Sertar de depozitare, Carte de rețete, Alb (ID 4426)

COD: HR2345/19
Bucureşti: Ultimul în stoc
Estimat livrare
Marți 19 Ian. - Miercuri 20 Ian.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
Pret produs nou:
729,99 Lei -8%
mai ieftin cu 60,00 Lei
669,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Blendere, storcatoare, roboti de bucatarie, mixere verticale, accesorii originale
 

Frământă automat aluatul şi produce o varietate de tipuri de paste. Aparatul de făcut paste Philips Viva amestecă şi frământă aluatul şi produce paste în mod rapid şi automat. În plus, garantează o textură bună şi un gust delicios al pastelor.

Piese detaşabile pentru asamblare şi curăţare uşoare. Componentele detaşabile ale aparatului de paste Philips Viva pot fi instalate, demontate şi curăţate uşor.

4 tipuri de paste clasice, inclusiv spaghete, penne şi fettuccine. Pentru a crea formele preferate de paste, ataşează unul dintre discurile de modelare a pastelor la maşina de făcut paste. Maşina include 4 discuri de modelare clasice pentru spaghete, penne, fettuccini şi lasagna. Discurile speciale de modelare permit un proces de extrudare dublă pentru a asigura constant paste şi tăiţei fini.

Carte completă de reţete cu numeroase reţete pline de inspiraţie. Aparatul este livrat cu o carte de reţete creată de experţi culinari, oferindu-ţi surse de inspiraţie pentru paste proaspete şi delicioase, preparate în casă.

Dimensiune compactă pentru a se potrivi perfect în bucătărie. Designul este unitar şi compact. Poţi să ţii aparatul pe blatul de bucătărie sau în dulap, fără a ocupa mult spaţiu.

Sertar de depozitare integrat pentru discurile de modelare şi cablul de alimentare. Cu spaţiul ingenios de depozitare integrat pentru discurile de modelare şi cablul de alimentare, poţi să îţi păstrezi bucătăria curată şi ordonată.

Bară de amestecare cu design unic pentru amestecarea aluatului. Tubul de frământare cu design unic dispune de mai multe palete înclinate, iar bara de amestecare asigură încorporarea omogenă a lichidului şi a făinii chiar şi în colţurile vasului de amestec.

Tubul lung de frământare asigură aluat fin şi elastic. Tubul lung de frământare garantează un proces optim de frământare, oferindu-ţi aluat perfect, elastic.

Obţine 450 de grame de paste proaspete în 18 minute. Paste de casă mai uşor de preparat. Cu aparatul complet automat de făcut paste de la Philips, poţi să pregăteşti mult mai des paste şi tăiţei proaspeţi. Noul tău aparat de făcut paste se ocupă de toate operaţiile dificile în locul tău.

Adaugă ingredientele preferate pentru a obţine arome unice. Folosind diferite tipuri de făină, precum grâu integral, grâu arnăut sau secară, poţi prepara paste mai sănătoase. Poţi să adaugi şi o aromă unică folosind diverse sucuri de legume, precum morcov, sfeclă sau spanac.

Carte de rețete pentru aparatul de făcut paste Philips HR2345/19

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului