produse

Resigilat Aparat de călcat vertical portabil cu aburi SteamOne S-Travel (Black) [Gama NOMAD] (ID 5871)

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Resigilat
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: S-Travel Black
Date brute
G: 3,00kg

Descriere

magNET.ro este importator si distribuitor oficial SteamOne in Romania - aparate de calcat verticale cu aburi performante calitate

     De mai bine de 9 ani, SteamOne oferă o varietate largă de aparate de călcat verticale cu aburi. Spre deosebire de alte aparate de călcat verticale cu aburi obișnuite, SteamOne nu lasă urme lucioase pe materialele naturale sau sintetice și nu arde fibrele. Cercetările efectuate asupra materialelor, fluxului de vapori și a componentelor lor au permis inginerilor SteamOne să dezvolte cel mai puternic aparat de călcat cu aburi vertical de pe piață. SteamOne S-Travel scoate imediat cutele de pe toate hainele tale. Gata de folosit în 30 de secunde și prevăzut cu un recipient de apă detașabil de 260ml, oferă o autonomie de 20 de minute pentru călcarea hainelor tale.

     Compact, poate încăpea cu ușurință într-o valiză pentru a te urma în toate călătoriile tale. Cârligul elegant de la umeraș poate fi montat oriunde în cameră. Eficient chiar și pe materiale fragile: Datorită aburului său continuu (debit de abur de 24 g / min), S-Travel vă permite, de asemenea, să reîmprospătați și să eliminați toate mirosurile neplăcute de pe haine. Durata încălzirii este foarte rapidă, deoarece dispozitivul este gata în doar 30 de secunde. Întreținerea hainelor nu a fost niciodată mai ușoară. Produs fabricat în China.

Transport gratuit in service pe timp de garantie - SteamOne

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.