produse

Sensitive Skin Baby Lotiune protectie solara, SPF 30, fara miros, 75 g

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 16002
Date brute
G: 0,50kg

Descriere

Razele UV pot deteriora toate tipurile de piele, de la cele mai sănătoase până la cele mai sensibile. Din fericire, protecția minerală împotriva pielii sensibile - SPF 30 formează o barieră fizică care protejează pielea fiecăruia împotriva razelor UVA și UVB, chiar și a celor mai sensibili! Mai mult, este îmbogățită cu 1% fulgi de ovăz coloidal, un ingredient medicinal natural recunoscut de Health Canada și cunoscut pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor cauzate de eczeme și iritații ale pielii. Protecția solară minerală pentru pielea sensibilă a bebelușului folosește numai ingrediente naturale fără îngrijorare, cum ar fi oxidul de zinc non-nano, dar este de asemenea hipoalergenic, fără parfum și testat dermatologic, făcând-o perfectă pentru bronzarea tenului sensibil, uscat și deteriorat . ATTITUDE SPF 30 protecție solară minerală pentru pielea sensibilă este, de asemenea, certificată de NEA (National Eczema Association) și EWG VERIFIED ™, pentru că noi dorim doar ce e mai bine pentru tine și familia ta.

Mod de utilizare: Aplicați cu 15 minute înainte de a vă expune la soare. Aplicați din nou o dată la două ore. Aplicați la fiecare 40 de minute în cazul în care intrați în apă sau transpirați abundent. Întrebați medicul în cazul în care doriți să folosiți pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 luni. Pentru a vă spăla delicat pielea fără a îndepărta uleiurile naturale din piele și fără a va simți uscată pielea, utilizați gelul nostru de duș. Apoi, utilizați Crema naturală de calmare a corpului fără parfum pentru a vă menține pielea bine hidratată sau Crema de reparare profundă pentru pielea uscată sau iritată.

INGREDIENTE Ingredient activ sau medicinal: Oxid de zinc (20%). Componente inactive sau non-medicinale: Apă (solvent), trigliceridă caprilică / caprică (emolientă), alcool cetearilic (îngroșător), cetearilglicozidă (emulsifiant), făină de sfeclă Avena sativa (emolient), gliceril stearat (emulsifiant), trigliceride C10-18 (emolient), glicerină (umectant), acid polihidroxistearic (emulgator), etilhexilglicerină (emolient / conservant) ), Gluconat de sodiu (chelator).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.