produse

Blooming Belly Ulei antivergeturi, Extract de migdale si argan, 75 ml

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Vineri 26 Apr. - Luni 29 Apr.
84,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 18111
Date brute
G: 0,50kg

Descriere

Deoarece cicatrizarea apare atunci când pielea nu poate reveni înapoi după o perioadă de creștere intensă, Acest produs de la Attitude vă ajută la menținerea elasticității pielii în timpul sarcinii. Uleiul nostru cu extras de argan și migdale oferă o acțiune rapidă de hidratare datorită substanțelor bogate în antioxidanți, cunoscute pentru puterea lor de regenerare a țesutului pielii, tonifiere și proprietăți nutritive.

MOD DE UTILIZARE: Aplicați cel puțin de două ori pe zi cu mișcări circulare pe abdomen și zonele adiacente sau pe zonele predispuse la vergeturi (sâni, coapse, brațe, etc), utilizați acest ulei imediat ce ați aflat că sunteți însărcinată pentru a preveni apariția vergeturilor. PENTRU UZ EXTERN.

INGREDIENTE: Apă, ulei de cocos, kernel oil, extract de rozmarin, ulei de floarea soarelui, extract de frunze de argan, ulei de migdale, uleiuri esențiale naturale, aromă derivată din ingrediente naturale.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.