produse

Blooming Belly Spuma pentru curatarea fetei, Ulei de argan, 150 ml

București: Doar 2 rămase
Estimat livrare
Joi 2 Mai - Marți 7 Mai
84,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 16610
Date brute
G: 0,50kg

Descriere

Ați observat că femeile care urmeaza sa fie mamele au o strălucire aparte? Asta pentru ca, atunci cand esti insarcinata, corpul tau produce 50% mai mult sange, rezultand o circulatie mai mare a sangelui in organism. Această creștere a circulației sanguine determină ca fața dumneavoastră să fie mai strălucitoare. Produsul nostru natural de spumare este formulat cu ingrediente naturale, hipoalergenice și fără griji pentru a vă ajuta să păstrați acea strălucire, oferindu-vă un lucru mai puțin de care să fiti preocupate. Răsfățați-vă pielea cu spuma matasoasă și cu mirosul liniștitor de floare de măr.

MOD DE UTILIZARE: Umeziți pielea cu apă caldă și masați ușor pe față și pe gât, pentru curățare delicată. Apoi clătiți bine. DOAR PENTRU UZ EXTERN

INGREDIENTE: Apa (solvent), Cocoil glutamat de sodiu (surfactant), Cocoglucosid (surfactant), Glicerina vegetala (umectant), Propandiol (umectant), Acid citric Sorbitan de potasiu (conservant natural), ulei de kernel Argania spinosa (argan) (emolient), malodextrină (liant), ulei de semințe Ricinus communis (emulsie), 3-hexenol pere - extract natural).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.