produse

After Sun Melt-In Gel - mint & cucumber, 150 g

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 16026
Date brute
G: 0,50kg

Descriere

Știați că calendula este cunoscută și sub numele de "floarea de gălbenele"? Puteți chiar să o creșteți în grădina dvs! Această floare are și putere: cunoscută pentru proprietățile sale de calmare, regenerative și antioxidante, ea a fost folosită în îngrijirea pielii de secole, în special pentru a reduce iritarea pielii, umflarea și sensibilitatea. De aceea, am pus-o în gelul nostru după soare Calendula Melt-in, de mentă și castraveți. Gelul nostru după soare, recunoscut ca After-sun by EWG, ajută la calmarea pielii iritate, protejând-o ,lasand-o moale si hidratata dupa distractia din soare.

Instructiuni de folosire:

Aplicați o cantitate mică de gel pe mână și frecati ușor fața sau corpul pentru o hidratare instantanee. Doar pentru uz extern. Aplicați gelul racoritor , după spălare pentru a ajuta la regenerarea pielii. Pentru un efect de răcoritor, răciți tubul in frigider, apoi aplicați. Nu se îngheța.

INGREDIENTE

Ingredientul medicinal: oxid de zinc (20%); Ingrediente non-medicamente: Acid / apă / eau, unt de butyrospermum parkii (shea), glicerină, ulei de cocos nucifera, dicapriil eter, alcool stearilic, tribehenin, lizolecitină, gumă sclerotium, acid levulinic, poligliceril- stearat, levulinat de sodiu, gumă xantan, pullulan, sorbat de potasiu, extract de flori de calendula officinalis, silice, gumă biosaccharidă-1, 3-hexenol (frunze verzi).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.