produse

ATTITUDE Superleaves Sapun de maini din frunze de vita de vie, 473 ml

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 2 Apr. - Miercuri 3 Apr.
45,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 44094
Date brute
G: 0,50kg

Descriere

Știați că extractul de frunze de viță de vie roșie este un antioxidant puternic? De aceea am îmbogățit săpunul nostru Super frunze cu acest extract de frunze regenerative. Veți iubi, de asemenea, aroma sa luxoasă și subtilă de fructe de pădure. EWG Verified ™, testat hipoalergenic și dermatologic, săpunul nostru natural de mâini include și extract de semințe de moringa, recunoscut pentru proprietățile antipoluante.

Bucurați-vă de mâini curate și moi, în mod natural! Instrucțiuni de folosire: Spumați în palme cu apă, apoi clătiți. Doar pentru uz extern!

INGREDIENTE Apă, cocosulfat de sodiu, clorură de sodiu, cocoglucosidă, glicerină vegetală, decil glucozid, oleat de gliceril, acid citric, extract de nasturtium officinale, extract tropaeolum magus, maltodextrină , extract de semințe de moringa oleifera, extract de frunze de vitis vinifera (struguri), benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, gama-undecalactonă (fruct), alil caproat (fruct), ionon (floral).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.