produse

ATTITUDE Superleaves Sapun de maini din frunze de ceai alb & Quinoa, 473 ml

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Vineri 29 Mar. - Luni 1 Apr.
44,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 44097
Date brute
G: 0,50kg

Descriere

Știați că extractul de frunze de ceai alb este cunoscut pentru întârzierea procesului de îmbătrânire datorită concentrației sale ridicate de antioxidanți? De asemenea, vă ajută să vă protejați pielea de oxidarea zilnică. Utilizați puterea extractului de frunze de ceai alb, bogat în antioxidanți, ATTITUDE ™ White Tea, cunoscut pentru calmarea pielii. Vei iubi aroma care ne amintește de guava și fructe de padure. EWG Verified™, testat hipoalergenic și dermatologic, săpunul nostru pentru mâini include extract de semințe de moringa, cunoscute pentru proprietățile antipoluante.

Lăsați puterea naturii să lucreze pentru mâini curate și sănătoase! Instrucțiuni de folosire: Spumați în palme cu apă, apoi clătiți. Doar pentru uz extern!

INGREDIENTE Apă, cocosulfat de sodiu, clorură de sodiu, cocoglucosidă, glicerină vegetală, decil glucozid, oleat de gliceril, acid citric, extract de nasturtium officinale, extract tropaeolum magus, maltodextrină , extract de semințe de moringa oleifera, extract de frunze de camellia sinensis (extract de ceai alb), benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, metildihidrojasmonat (jasmin), salicilat de hexil (floral), pentadecalactonă (fruct).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.