ATTITUDE Superleaves Sampon pentru protectia parului vopsit, 473 ml

COD: 41094
Stoc depozit limitat

Șampon pentru protecșia părului vopsit

Citeste descrierea completa
70,00 Lei
(pret cu TVA inclus)

Descriere

Vrei o culoare superba care durează? Șamponul nostru pentru Protecția Culorii ™ protejează și adaugă strălucirea părului colorat, în modul cel mai natural. Datorită extractului de rodie bogat în antioxidanți, ajută la reparația și stimularea părului și oferă o strălucire vibrantă. De asemenea, conține ulei de avocado, bogat în acizi grași, care hidratează și hrănește părul, făcându-l moale și mătăsos. Veți iubi, de asemenea, aroma sa de lux de fructe de pădure. EWG Verified ™, testat hipoalergenic și dermatologic, șamponul nostru natural include și extract de semințe de moringa, recunoscute pentru proprietățile antipoluante.

Pentru cele mai bune rezultate, folosiți-l cu Balsamul pentru Protecția Culorii. Veți avea păr minunat, de la rădăcină la vârf ! Instrucțiuni de folosire: Aplicați pe părul umed, spumați, apoi clătiți!

INGREDIENTE Apă, cocosulfat de sodiu, cocoglucosid, glicerină vegetală, izotionat de sodiu cocoil, acid citric, pantenol (vitamina B5), oleat de gliceril, benzoat de sodiu, inulină, sorbat de potasiu, extract de nasturtium officinale , extract de semințe de tropaeolum magus, maltodextrină, extract de semințe de moringa oleifera, extract de punica granatum (rodie / grenadă), ulei de persea gratissima (avocado), gamma-undecalactonă (fruct), alil caproat (fruct), ionon (floral).

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului