produse

ATTITUDE Superleaves Gel de dus – Stralucirea pielii, 473 ml

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 2 Apr. - Miercuri 3 Apr.
69,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 41294
Date brute
G: 0,50kg

Descriere

Știați că extractul de frunze de viță de vie roșie este un antioxidant puternic? De aceea am îmbogățit gelul de duș Superleaves™ cu acest extract de frunze regenerative. Veți iubi, de asemenea, aroma sa luxoasă și subtilă de fructe de padure. EWG Verified ™, testat hipoalergenic și dermatologic, gelul nostru natural de duș include de asemenea extract de semințe de moringa, recunoscut pentru proprietățile antipoluante.

Fie ca natura să vă dea piele sănătoasă și radiantă – din cap până în picioare! Instrucțiuni de folosire: Săpuniți pe corp, apoi limpeziți!

INGREDIENTE Apă, coco-glucozidă, cocosulfat de sodiu, glicerină vegetală, izotionat de cocoil de sodiu, oleat de gliceril, acid citric, extract de nasturtium officinale, extract de tropaeolum magus, maltodextrină, moringa extract de semințe oleifera, extract de frunze de vitis vinifera (struguri), benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, gama-undecalactonă (fruct), alil caproat (fruct), ionon (floral).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.