produse

ATTITUDE Superleaves Crema de corp – Stralucirea pielii, 240 ml

Stoc magazin limitat
Estimat livrare
Marți 23 Apr. - Miercuri 24 Apr.
89,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 48194
Date brute
G: 0,50kg

Descriere

Știați că extractul de frunze de viță de vie roșie este un antioxidant puternic? De aceea am îmbogățit cu acest extract de frunze de regenerare Super frunze ™ loțiunea naturală de corp. Veți iubi, de asemenea, aroma sa luxoasă și subtilă de fructe de padure. EWG Verified ™ testat și dermatologic și hipoalergenic, Crema naturală include și extract de semințe de moringa, recunoscut pentru proprietățile antipoluante.

Lăsați natura să facă minuni pentru pielea voastră! Instrucțiuni de folosire: Pompați în mâini o cantitate mică de cremă și aplicați pe tot corpul pentru hidratatrea pielii.

INGREDIENTE Apă, triglicerida caprilic / capric, glicerină vegetală, dicaprylyl eter, cetearil olivate, olea europaea (măsline) de ulei, vitis vinifera ulei de semințe, Butyrospermum parkii unt (struguri) (shea), olivate sorbitan, alcool stearilic, octildodecanol, amidon de tapioca, stearat de gliceril, guma de xantan, extract de nasturtium officinale, extract de tropaeolum magus (extract de cress / capucină), maltodextrină, extract de semințe moringa oleifera, extract de frunze de vitis vinifera, acid levulinic, acid p-anisic , levulinat de sodiu, gama-undecalactonă (fruct), alil caproat (fruct), ionon (floral).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.