produse

ATTITUDE Superleaves Crema de corp – Regeneratoare, 240 ml

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.
89,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 48192
Date brute
G: 0,50kg

Descriere

Știați că vitamina C conținută în frunzele de lamaie este un antioxidant natural? Antioxidanții găsiți în frunzele de lămâi ajută la combaterea radicalilor liberi, care pot provoca leziuni zilnice pe piele. Dispunând de o aromă care ne aduce aminte de ceaiul Earl Gray și castravetele proaspete, crema de corp regeneranta Super Frunze™ conține extract de frunze de lămâie cunoscut pentru a ajuta la purificarea și regenerarea pielii. EWG Verified ™, testată hipoalergenic și dermatologic, crema noastră de corp conține extract de semințe de moringa, cunoscut pentru proprietățile antipoluante.

Lăsați puterea naturii să lucreze pentru a vă oferi o piele sănătoasă și strălucitoare! Instrucțiuni de folosire: Pompați în mâini o cantitate mică de cremă și aplicați pe tot corpul pentru hidratatrea pielii.

INGREDIENTE Apă, triglicerida caprilic / capric, glicerină vegetală, dicaprylyl eter, cetearil olivate, olea europaea (măsline) , vitis vinifera ulei de semințe, Butyrospermum parkii unt (struguri) (shea), olivate sorbitan, alcool stearilic, octildodecanol, stearat de gliceril, amidon de tapioca, gumă xantan, officinale nasturtium (năsturel / Cresson) extract, Tropaeolum magus (Indian creson / Capucine) extract, maltodextrină, Moringa oleifera extract de semințe, citrice medica limonum (lămâie / citron) extract de frunze, acid levulinic, potasiu sorbat, levulinat de sodiu, 3-hexenol (frunze verzi), metildihidrojasmonat (iasomie), dimetil heptenal (fruct).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.