produse

ATTITUDE Superleaves Crema de corp – Hranitoare, 240 ml

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Vineri 29 Mar. - Luni 1 Apr.
89,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 48193
Date brute
G: 0,50kg

Descriere

Știați că măslinele sunt bogate în grăsimi sănătoase și antioxidanți? De fapt, frunzele de măsline conțin și aceste substanțe nutritive sănătoase. Cu o aromă care ne aduce aminte de pere și ghimbir, crema de corp Super frunze de la ATTITUDE este îmbogățită cu bunătatea extractului de frunze de măsline cunoscut pentru a ajuta la hidratarea și calmarea pielii. EWG Verified ™, testată hipoalergenic și dermatologic, crema noastră de corp include extract de semințe de moringa, cunoscut pentru proprietățile antipoluante.

Lăsați puterea naturii să lucreze pentru a vă oferi o piele sănătoasă și strălucitoare! Instrucțiuni de folosire: Pompați în mâini o cantitate mică de cremă și aplicați pe tot corpul pentru hidratatrea pielii.

INGREDIENTE Apă, triglicerida caprilic / capric, glicerină vegetală, dicaprylyl eter, cetearil olivate, olea europaea (măsline) de ulei, vitis vinifera ulei de semințe, Butyrospermum parkii unt (struguri) (shea), olivate sorbitan, alcool stearilic, octildodecanol, amidon de tapioca, stearat de gliceril, guma de xantan, extract de nasturtium officinale, extract de tropaeolum magus (extract de cress / capucină), maltodextrină, extract de semințe de Moringa oleifera, extract de frunze de ceai alb / sorbat de potasiu, levulinat de sodiu, metildihidrojasmonat (iasomie), salicilat de hexil (floral), pentadecalactonă (fruct).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.