produse

ATTITUDE Superleaves Crema de corp – Calmanta – barbati, 240 ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 48195
Date brute
G: 0,50kg

Descriere

Știați că scoarța de salcie negră - mai exact componenta numită acid salicilic, este cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și antiseptice? Cu o textura mai usoara formulată doar pentru pielea bărbaților, Super frunze™ Crema de corp calmantă combină salcia neagră și extractul de plop pentru a ajuta la calmarea si regenerarea pielii.. Veți iubi, de asemenea, aroma sa care ne aduce aminte de moscul dur, aroma de lămâie și arome de pere. EWG Verified ™, testată hipoalergenic și dermatologic, crema noastră include extract de semințe de moringa, cunoscut pentru proprietățile antipoluante.

Lăsați puterea naturii să lucreze pentru a vă oferi o piele sănătoasă și strălucitoare! Instrucțiuni de folosire: Pompați în mâini o cantitate mică de cremă și aplicați pe tot corpul pentru hidratatrea pielii.

INGREDIENTE Apă (solvent), ulei de semințe de Vitis vinifera (emolient), glicerină vegetală, trigliceridă caprilică / caprică (emolient), alcool cetearilic (unt de îngroșare), unt Butyrospermum parkii (Emulsifiant), sorbitan olivat (emulsifiant), amidon de tapioca (agent de control al vâscozității), alcool stearilic (îngroșător), stearat de gliceril (emulgator), gumă xantanică (agent de control al vâscozității) Tropaeolum majus extract (constituent activ), maltodextrină (liant), extract de semințe Moringa oleifera (activă antipoluare), extract de scoarță de Salix nigra (salcie) (constituent activ), acid levulinic compus activ), levulinat de sodiu (constitutiv activ), citrat de trietil (antioxidant), dihidrojasmonat de metil (constituent activ de iasomie).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.