ATTITUDE Superleaves Balsam pentru volum si stralucire, 240 ml

COD: 41108
Stoc depozit limitat

Balsam ATTITUDE Superleaves pentru volum și strălucire

Citeste descrierea completa
70,00 Lei
(pret cu TVA inclus)

Descriere


Știați că soia ajută la creșterea părul și are beneficii asupra pielii? Din moment ce părul este format în cea mai mare parte din proteine, soia poate ajuta doar cu concentrația ridicată de proteine. Dispunând de extract de merișor, Balsamul de volum și strălucire™ ATTITUDE vă ajută să obțineți un păr cu volum, fir gros și strălucitor. Veți iubi aroma care ne amintește de portocale și cardamom. EWG Verified ™, testat hipoalergenic și dermatologic, Balsamul de Volum și strălucire include extract de semințe de moringa, cunoscut pentru proprietățile antipoluante.

Pentru rezultate mai bune, folosiți Șamponul de volum și strălucire înainte de a aplica Balsamul. Pentru păr frumos, de la rădăcină la capăt! Instrucțiuni de folosire: După șamponare, întindeți pe păr, apoi clătiți. 

INGREDIENTE Apă (solvent), glicerină vegetală (umectant), metiosulfat de behentrimoniu (îngrijitor de păr), trigliceridă caprilică / caprică (emolientă), alcool cetearilic (agent de îngroșare), dicaprilyleter (emulsifiant) (constituent activ), extract de Tropaeolum majus (constituent activ), benzoat de sodiu (component activ), sorbat de potasiu (component activ), acid citric (liant de pH), maltodextrină extract activ (anti-poluare activă), proteină de soia hidrolizată (balsam), extract de fruct Vaccinium macrocarpon (afine), constituent activ decanal, pentadecalactonă (constituent activ al fructului), cetonă de zmeură (balsam).

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului