produse

ATTITUDE Superleaves Balsam pentru par uscat si aspru, 240 ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 41107
Date brute
G: 0,50kg

Descriere

În timp ce știm cu toții despre multele beneficii de sănătate ale quinoa, nu toată lumea știe că conținutul mare de lizină al cerealelor antice este cunoscut pentru a promova creșterea și repararea părului. Dispunând de o aromă care ne aduce aminte de guava și fructe de padure, Balsamul de păr Super frunze™ de la ATTITUDE este îmbogățit cu proteine quinoa și jojoba pentru a ajuta la hrănirea, hidratarea, repararea și protejarea părului. Ideal pentru plete lipsite de strălucire, uscate și fragile. EWG Verified ™, testat hipoalergenic și dermatologic, Balsamul nostru cu hidratare bogată include extract de semințe de moringa, cunoscut pentru proprietățile antipoluante.

Pentru rezultate optime de hidratare, folosiți șamponul nostru cu hidratare intensă, înainte de aplicarea balsamului. Pentru păr frumos, de la rădăcină la capăt! Instrucțiuni de folosire: După șamponare, întindeți pe păr, apoi clătiți.

INGREDIENTE Apă (solvent), glicerină vegetală (umectant), metiosulfat de behentrimoniu (îngrijitor de păr), trigliceridă caprilică / caprică (emolientă), alcool cetearilic (agent de îngroșare), dicaprilyleter (emulsifiant) (constituent activ), extract de Tropaeolum majus (constituent activ), benzoat de sodiu (component activ), sorbat de potasiu (component activ), acid citric (liant de pH), maltodextrină extract activ (anti-poluare activă), quinoa hidrolizată (balsam), proteină de jojoba hidrolizată (balsam), dihidrojasmonat de metil (constituent activ de iasomie), hexil salicilat (componentă floral-activă), pentadecalactonă.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.