ATTITUDE Superleaves Balsam pentru par uscat si aspru, 240 ml

COD: 41107
Stoc depozit limitat

Quinoa - știm cu toții despre multele beneficii pentru sănătate, însa nu toată lumea știe că ajută și la creșterea și repararea părului.

Citeste descrierea completa
70,00 Lei
(pret cu TVA inclus)

Descriere

În timp ce știm cu toții despre multele beneficii de sănătate ale quinoa, nu toată lumea știe că conținutul mare de lizină al cerealelor antice este cunoscut pentru a promova creșterea și repararea părului. Dispunând de o aromă care ne aduce aminte de guava și fructe de padure, Balsamul de păr Super frunze™ de la ATTITUDE este îmbogățit cu proteine quinoa și jojoba pentru a ajuta la hrănirea, hidratarea, repararea și protejarea părului. Ideal pentru plete lipsite de strălucire, uscate și fragile. EWG Verified ™, testat hipoalergenic și dermatologic, Balsamul nostru cu hidratare bogată include extract de semințe de moringa, cunoscut pentru proprietățile antipoluante.

Pentru rezultate optime de hidratare, folosiți șamponul nostru cu hidratare intensă, înainte de aplicarea balsamului. Pentru păr frumos, de la rădăcină la capăt! Instrucțiuni de folosire: După șamponare, întindeți pe păr, apoi clătiți.

INGREDIENTE Apă (solvent), glicerină vegetală (umectant), metiosulfat de behentrimoniu (îngrijitor de păr), trigliceridă caprilică / caprică (emolientă), alcool cetearilic (agent de îngroșare), dicaprilyleter (emulsifiant) (constituent activ), extract de Tropaeolum majus (constituent activ), benzoat de sodiu (component activ), sorbat de potasiu (component activ), acid citric (liant de pH), maltodextrină extract activ (anti-poluare activă), quinoa hidrolizată (balsam), proteină de jojoba hidrolizată (balsam), dihidrojasmonat de metil (constituent activ de iasomie), hexil salicilat (componentă floral-activă), pentadecalactonă.

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului