produse

ATTITUDE Stick pentru protectia fetei, SPF 30, 18,4 g

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 16008
Date brute
G: 0,50kg

Descriere

Te-ai întrebat vreodată de ce nasul surferilor și salvamonților este adesea alb? Este pentru că utilizează protectie solara care conține oxid de zinc. Oxidul de zinc formează o barieră fizică și impermeabilă asupra pielii, protejând împotriva radiațiilor UVA și UVB. Cu cât sunt mai mari particulele de zinc cu atât este mai mare concentrația, si protecția solară! Am ales molecula de oxid de zinc cu dimensiunea perfectă pentru a obține un echilibru între siguranță și funcționalitate. Stickul nostru mineral cu oxid de zinc non-nano conține ingrediente naturale. Este transparent, oferind in acelasi timp protectie SPF 30 impotriva radiatiilor solare UVA si UVB de care aveti nevoie, pentru a asigura cea mai sigura grija a soarelui. Noul nostru EWG VERIFIED ™ stick mineral de protecție solară pentru fețe este soluția perfectă pentru îngrijirea copiilor și a adultilor!
 
Instructiuni de folosire: Aplicați pe piele cu 15 minute înainte de expunerea la soare. Reaplicați la interval de minim 2 ore, după 40 de minute de înot sau activități ce au provocat transpirație, imediat după uscarea cu prosopul. Adresați-vă unui medic pentru utilizare la copiii cu vârsta sub 6 luni. Folosiți SPF 30 pentru o aplicare ușoară pe față, pe buze sau pe orice altă zonă a corpului, predispusă la arsuri. Utilizați vârful unui deget pentru o aplicare mai uniformă pe zone sensibile.
 
INGREDIENTE Ole europaea (ulei de măsline) emulsie, ceară Euphorbia cerifera (candelilă), unt de semințe Theobroma cacao (emolient), unt Butyrospermum parkii (hidratant), ulei de semințe (Ricinus communis emolient), ulei de cocos nucifera (emolient), stearat de gliceril (emulgator), acid polihidroxistearic (emulgator).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.