produse

ATTITUDE Sensitive Natural Spuma de maini, 250 ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 60409
Date brute
G: 0,30kg

Descriere

Săpunul natural de spumare de la ATTITUDE nu conține substante chimice iritante, canceroase sau sulfate. În timp ce este dur pentru murdărie, este blând cu pielea. Este produs cu ingrediente hipoalergenice pe bază de plante și minerale, cum ar fi fulgii de ovăz coloidal, pentru a calma pielea sensibilă. Formula EWG Verified ™ vă va păstra pielea sănătoasă, hidratată și protejată. Pentru a vă asigura că este 100% fără griji, l-am testat și certificat dermatologic de către Asociația Națională pentru Eczemă.

Instrucțiuni: Aplicați o cantitate mică de spumă pe mâini sau pe o cârpă udă și masați până aceasta se absoarbe în piele sau păr. Clătiți bine cu apă călduța. Recomandăm să uscați bine pielea pentru a îndepărta apa rămasă între degete sau încheieturi. Doar pentru uz extern!

INGREDIENTE: Aqua (solvent), decil glucozid (surfactant), Glicerina (umectant), cocoil glutamat de sodiu (surfactant), acid citric (ajustarea pH-ului), gliceril oleat (emulsifiant), Coco-glucozid (surfactant), benzoat de sodiu (conservant natural), sorbat de potasiu (conservant natural), gluconat de sodiu (agent de chelatare), trietil citrat (antioxidant), citrat de sodiu (agent de chelatare), zmeură cetonă (piele balsam), Avena sativa (ovăz) făină nucleu (agent calmant), alil caproat (emolient ).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.