ATTITUDE Sensitive Natural Spuma de maini, 250 ml

37,00 Lei -5%
mai ieftin cu 2,01 Lei
34,99 Lei
(pret cu TVA inclus)

Descriere

Săpunul natural de spumare de la ATTITUDE nu conține substante chimice iritante, canceroase sau sulfate. În timp ce este dur pentru murdărie, este blând cu pielea. Este produs cu ingrediente hipoalergenice pe bază de plante și minerale, cum ar fi fulgii de ovăz coloidal, pentru a calma pielea sensibilă. Formula EWG Verified ™ vă va păstra pielea sănătoasă, hidratată și protejată. Pentru a vă asigura că este 100% fără griji, l-am testat și certificat dermatologic de către Asociația Națională pentru Eczemă.

Instrucțiuni: Aplicați o cantitate mică de spumă pe mâini sau pe o cârpă udă și masați până aceasta se absoarbe în piele sau păr. Clătiți bine cu apă călduța. Recomandăm să uscați bine pielea pentru a îndepărta apa rămasă între degete sau încheieturi. Doar pentru uz extern!

INGREDIENTE: Aqua (solvent), decil glucozid (surfactant), Glicerina (umectant), cocoil glutamat de sodiu (surfactant), acid citric (ajustarea pH-ului), gliceril oleat (emulsifiant), Coco-glucozid (surfactant), benzoat de sodiu (conservant natural), sorbat de potasiu (conservant natural), gluconat de sodiu (agent de chelatare), trietil citrat (antioxidant), citrat de sodiu (agent de chelatare), zmeură cetonă (piele balsam), Avena sativa (ovăz) făină nucleu (agent calmant), alil caproat (emolient ).

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului