ATTITUDE Sensitive Natural Gel de dus, 240ml

64,99 Lei
(pret cu TVA inclus)

Descriere

Pentru dușul următor, folosiți Gelul de duș de la ATTITUDE, produs cu ingrediente hipoalergenice pe bază de plante și minerale, cum ar fi fulgi de ovăz coloidal, care ajută la calmarea pielii sensibile, fără a introduce produse chimice iritante sau canceroase cum ar fi sulfatul sau agenți tensioactivi etoxilați. Este sigur pentru întreaga familie, este testat dermatologic și certificat de Asociația Națională pentru Eczemă.

Instrucțiuni: Spumați gelul pe corp și clătiți-l cu apă călduță. Vă recomandăm să uscați bine pielea pentru a îndepărta orice apă rămasă între degete și articulații. Evitați iritanții, asigurați-vă că pielea rămâne bine hidratată și păstrați-o protejată.

INGREDIENTE: Apă (solvent), Cocoglucosid (surfactant), Glicerină (umectant), Cocoil isethionat de sodiu (surfactant), Gumă Cyamopsis tetragonoloba (agent de îngroșare), Decicapilglicid surfactant), citrat de stearil (emolient), acid citric (agent de ajustare a pH-ului), oleat de gliceril (emulsifiant), maleat de castoril (cremă hidratantă), benzoat de sodiu (conservant natural), citrat de trietil (antioxidant) sorbat (conservant natural), cetonă de zmeură (agent de curățare a pielii), făină de sfeclă Avena sativa (ovăz), caproat de alil (emolient).

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului