produse

ATTITUDE Lotiune protectie solara, SPF 30, tropical, 150 g

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 16021
Date brute
G: 0,50kg

Descriere

Tropical Mineral Sunscreen SPF 30 folosește numai ingrediente naturale, cum ar fi oxidul de zinc non-nano, pentru o îngrijire a pielii în condiții de siguranță și fără griji. Produsul nostru de protecție solară minerală nu este numai EWG VERIFIED ™ ci si recomandat pentru hidratarea si netezirea pielii, tentura non-alba și miros de usor de fructe care îl face mult mai plăcut de aplicat. Nu a fost niciodată mai ușor să te distrezi sub soare!
 
Instructiuni de folosire: Aplicați pe piele cu 15 minute înainte de expunerea la soare. Reaplicați la interval de minim 2 ore, după 40 de minute de înot sau activități ce au provocat transpirație, imediat după uscarea cu prosopul. Adresați-vă unui medic pentru utilizare la copiii cu vârsta sub 6 luni. Pentru a îndepărta reziduurile de protecție solară minerală, utilizați Removerul de protecție solară după expunerea la soare. Aplicați gelul After Sun Melt-in pe pielea uscată după o baie sau un duș pentru a bloca umiditatea și pentru regenerarea pielii.
 
INGREDIENTE Ingredientul medicinal: oxid de zinc (20%); Ingrediente non-medicamente: Aqua, trigliceridă caprilică / caprică, alcool cetearilic, glicerid cetearilic, izostearat de gliceril, stearat de gliceril, trigliceride C10-18, glicerină, acid polihidroxistearic, etilhexilglicerină, undecalactonă (fructe dulci).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.