produse

ATTITUDE Lotiune protectie solara, SPF 30, aroma vanilie, 75 g

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 16003
Date brute
G: 0,50kg

Descriere

Clădirile și geamurile mașinii pot bloca razele UVB, dar nu și UVA-urile - fă-o cu protecția solară înainte de următoarea excursie! ATTITUDE Lotiune protectie solara, SPF 30 cu aroma vanilie formează o barieră fizică care te protejează atât de razele solare UVB / UVA, încât vă puteți bucura de soare în siguranță. Protecția noastră minerală pentru copii este făcută cu ingrediente naturale fără griji, cum ar fi oxidul de zinc non-nano, pentru cea mai sigură protecție a soarelui. EWG VERIFIED ™ și premiat pe lista de hidratante de cea mai bună protecție EWG, protecția solară minerală ATTITUDE pentru copii este ușor de aplicat, intra instantaneu in piele, pielea nu ramane uleioasă. Acum te poti bucura de soare fara nici o grija!

Instrucțiuni de folosire: Aplicați cu 15 minute înainte de a vă expune la soare. Aplicați din nou o dată la două ore. Aplicați la fiecare 40 de minute în cazul în care intrați în apă sau transpirați abundent. Întrebați medicul în cazul în care doriți să folosiți pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 luni.

INGREDIENTE Ingredient activ sau medicinal: Oxid de zinc (20%). Componente inactive sau nemedice: Apă (solvent), trigliceridă caprilică / caprică (emolientă), alcool cetearilic (agent de îngroșare), cetearilglicozidă (emulsifiant), stearat de gliceril 18 gliceride (emolient), glicerină (emulsifiant), etilenglicerină (emolient / conservant), glicerină (emolient / conservant), gumă xantanică (agent de control al vâscozității), gluconat de sodiu - constituent activ), vanilină (extract natural), metildihidrojasmonat (iasomie - constituent activ).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.