produse

ATTITUDE Soluţie de curaţat universala, coaja de citrice, 800 ml

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.
34,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 50180
Date brute
G: 0,80kg

Descriere

ATTITUDE Soluție de curățat universală este făcută cu ingrediente pe bază de plante și minerale, soluția All Purpose Cleaner este un mod de curățare fără griji pentru a obține strălucire pe suprafețele din casă. Nu conține substanțe chimice care provoacă cancer, este sigur pentru bucătării, copii, pisoi - tot ce vă place și iubiți!

MOD DE UTILIZARE: Pulverizați și ștergeți. Se recomandă testarea într-o zonă neclară. Dacă sunteți în căutarea unei soluții de curățare utilă ți sigură, utilizați All-Purpose Cleaner de la ATTITUDE. Puteți folosi acest produs pentru a vă curăța casa, mașina, grătarul, biroul, sala de gimnastică, covorașul de yoga etc

INGREDIENTE: Aqua (solvent), Caprylyl glucozid (surfactant), Myristyl glucozid (surfactant), alcool (solvent), terpineol (citrice - parfum natural), Decanal (citrice - parfum natural), Alil caproat (fruct dulce - aromă naturală).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.