produse

Soluţie de curaţat pentru geamuri şi oglinzi ATTITUDE, cu coaja de citrice, 800 ml

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Joi 25 Apr. - Vineri 26 Apr.
34,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 50280
Date brute
G: 0,80kg

Descriere

Este posibilă curăţarea ferestrelor şi oglinzilor fără a utiliza substanţe chimice corozive sau toxice? Asta este ceea ce vă oferă ATTITUDE! Pentru că ştim că, copiii vor lipi degetelelor pe ele.De ce sa poluăm mediul lor cu produse, cum ar fi amoniacul? De acum vom putea curăţa fereastra și oglinda ecologic cu ATTITUDE: eficient și sănătos!

MOD DE UTILIZARE: Pulverizaţi şi ştergeţi cu o lavetă uscată. Conceput special pentru a nu lăsa urme pe oglinzi şi ferestre. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

INGREDIENTE: Aqua (solvent), Caprylyl glucozid (surfactant), Myristyl glucozid (surfactant), alcool (solvent), terpineol (citrice - parfum natural), fruct dulce - aromă naturală.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.