produse

ATTITUDE Soluţie de curaţat depunerile de calcar din baie, cu coaja de citrice, 800 ml

București: Doar 3 rămase
Estimat livrare
Luni 22 Apr. - Marți 23 Apr.
34,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 50480
Date brute
G: 0,80kg

Descriere

Citrus Zest este proiectata pentru a elimina eficient calcarul și depunerile de săpun și murdărie de pe suprafețe cum ar fi gresia, perdelele de duș, blaturi și boluri de toaletă. Această formulă naturală eficientă - care conține ingrediente de curățare, cum ar fi saponina - vă va păstra lavoarele impecabil și proaspăt mirositor în fiecare zi! În plus, folosește numai ingrediente fără griji, naturale și minerale hipoalergenice.

MOD DE UTILIZARE: Pulverizaţi uniform pe suprafaţa murdară şi apoi ştergeţi.Conceput special pentru eliminarea depunerilor de săpun, murdăria de pe faianţă şi gresie, căzi de baie, perdele de baie, uşi de duş, vas de toaletă, mobilier de baie şi suprafeţe de bucătărie. Pentru un efect sporit, lăsaţi să acţioneze 5-10 minute. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

INGREDIENTE: <5% Agenți tensioactivi neionici vegetali (glucozidă de capryil, myristyl glucosidă). Conține și: Aqua / apă / apă, acid citric, alcool, gumă xantan, saponine, terpineol (citrice), decanal (citrus), alil heptanoat (fructe dulci).

Review-uri / Comentarii

1.0
1 review
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(1)

Dumitran Adrian

13 Apr 2021

Neglijenta si indiferenta

Produsul a fost pus în pachet cu capacul desfăcut, astfel că lichidul s-a scurs în ambalaj, afectând încă un produs expediat împreună cu el (o râșniță de cafea). Evident, am refuzat primirea comenzii. După o săptămână de la acest incident, nu am primit niciun mesaj de la firmă prin care să își exprime regretul și să își prezinte scuzele de rigoare. Primesc în schimb email-uri în care mi se solicită, să fac recenzii ale acelor produse.
Dezamăgitor! Nu voi mai cumpăra nimic de la magNET.ro.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.