produse

ATTITUDE Sensitive Skin Natural Solutie de curatat universala, 800 ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 60018
Date brute
G: 0,90kg

Descriere

Soluția de curățat universală de la ATTITUDE este un produs dur cu murdăria și grăsimea, dar realizată cu ingrediente hipoalergenice și fără griji, care sunt delicate pe pielea sensibilă și excelente pentru liniștea mâinilor! Certificat de Asociația Națională pentru Eczemă, este sigur pe suprafețele unde mănânci, te joci și alte suprafețe cu care intri in contact.

Instrucțiuni: Agitați bine înainte de folosire. pulvrizați și ștergeți. Se recomandă testarea pe o zonă neobservată. Evitați iritanții și factorii de exacerbare (cum ar fi detergenții duri, solvenții și alimentele acide).

INGREDIENTE: Aqua (solvent), Propandiol (umectant), Caprylyl glucozid (surfactant), Myristyl glucozid (surfactant), citrat de sodiu (agent de chelatare), trietil citrat (antioxidant), zmeură cetonă (piele balsam), Avena sativa (ovăz) făină nucleu ( agent de calmare), caproatul de alil (emolient).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.