produse

ATTITUDE Sensitive Skin Natural Solutie de curatat geamuri si oglinzi, 800 ml

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 7 Mai - Miercuri 8 Mai
34,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 60028
Date brute
G: 0,90kg

Descriere

Formulele noastre certificate de Asociația Națională pentru Eczemă utilizează ingrediente pe bază de plante și minerale pentru a face ca suprafețele de sticlă să strălucească.

Instrucțiuni: Agită bine înainte de folosire. Pulverizați și ștergeți cu o cârpă uscată. Special conceput pentru a oferi un finisaj strălucitor la ferestre și oglinzi. Se recomandă evitarea iritanților și a factorilor exacerbatori (cum ar fi detergenții duri, solvenții și alimentele acide).

INGREDIENTE: Apă (solvent), Propanediol (umectant), Caprylyl glucozid (surfactant), Myristyl glucoside (surfactant), Citrat de trietil (antioxidant), Iminodisuccinat de sodiu (agent de chelare) agent de calmare, caproatul de alil (emolient).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.