produse

ATTITUDE Sensitive Skin Natural Solutie de curatat baia, 800 ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 60048
Date brute
G: 0,90kg

Descriere

Soluția de curățat baia de la ATTITUDE. Folosind ingrediente hipoalergenice, vegetale și minerale cum ar fi acidul citric, este eficientă pentru spumă de săpun și murdărie, fiind în același timp delicată pe pielea sensibilă. Certificat de Asociația Națională pentru Eczemă, formula fără VOC ajută la îndepărtarea murdăriei fără a adăuga la viața dumneavoastră iritante și contaminanți.

Instrucțiuni: Agitați bine înainte de folosire. Pulverizați și clătiți. Proiectat special pentru a elimina murdăria de săpun din plăci ceramice, căzi de baie, perdele, uși de duș și vasele de toaletă. Pentru cele mai bune rezultate, lăsați să acționeze 5 până la 10 minute. Înainte de utilizare, încercați o zonă neobservată. Se recomandă evitarea iritantelor și a factorilor exacerbatori (cum ar fi detergenții duri, solvenți și alimente acide).

INGREDIENTE: Apă (solvent), acid citric (agent de ajustare a pH-ului), propandiol (agent umectant), glucuronid de capryil, surfactant Myristyl, citrat de trietil (antioxidant), gumă de xantan (stabilizator de emulsie) sativa (ovaz), făină de kernel (agent de calmare), alil caproat (emolient).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.