produse

ATTITUDE Sensitive Skin Natural Balsam de rufe, 1000 ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: 60214
Date brute
G: 1,00kg

Descriere

Formula noastră fără parfum, hipoalergenic este testă dermatologic și certificată de Asociația Națională pentru Eczemă! Este, de asemenea, facut sa lucreze atât pentru mașini de spălat standard, cât și cu HE, precum și cu cicluri de apă rece.

Instrucțiuni: Consultați tabelul pentru instrucțiunile de dozare. Adăugați la dozator sau la clătirea finală după ce cada a fost umplută cu apă. Nu vărsați direct pe material pentru a preveni petele. Verificați întotdeauna etichetele pentru instrucțiuni speciale. Se recomandă evitarea iritantelor și a factorilor exacerbatori (cum ar fi detergenții aspra, solvenți și alimente acide).

INGREDIENTE: Apă (solvent), metosulfat dipalmitoiletil hidroxietiloniu (agent antistatic), glicerină (umectant), glucozidă de capril (surfactant), Myristyl glucoside (surfactant), citrat de trietil (antioxidant) (agent de calmare), caproatul de alil (emolient).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.