produse

ATTITUDE Purificator de aer cu uleiuri esenţiale din Mar verde si busuioc, 227g

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 23 Apr. - Miercuri 24 Apr.
44,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 55224
Date brute
G: 0,30kg

Descriere

Știați că, cărbunele este unul dintre cele mai puternice filtre ale naturii?  Respirați cu ușurință știind că purificatorii naturali de aer ai ATTITUDE folosesc cărbune activat din cărbune pentru o manieră fără griji pentru a vă curăța casa de mirosuri și poluanți. Folosind extracte pe bază de plante, va umple camera cu aroma dulce de măr verde și busuioc pentru relaxare si zen. Bucurați-vă de până la șase săptămâni (în funcție de dimensiunea camerei).

MOD DE UTILIZARE:Eliminaţi ambalajul exterior, scoateți capacul recipientului. 2. Îndepărtaţi şi aruncaţi sigiliul. 3. Puneţi capacul înapoi pe recipient

INGREDIENTE: Realizat cu carbon activ, acest produs ATTITUDE purifică aerul prin absorbția poluanților și eliminarea mirosurilor. Este eficient pentru zone de până la 400 mp (37 m²).Parfum natural derivat din plante, carbon activ (purificator de aer), rășină (neutralizator de miros și eliberator de parfum).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.