produse

ATTITUDE Purificator de aer,cu uleiuri esenţiale din Eucalipt & Lavanda, 227g

București: Doar 2 rămase
Estimat livrare
Marți 30 Apr. - Joi 2 Mai
44,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 55228
Date brute
G: 0,30kg

Descriere

ATTITUDE's Nature + TechnologyTM Natural Air Purifier - Lavandă & Eucalipt caracteristici :cărbune activ o modalitate de a vă dezodoriza casa și a scăpa de aerul poluanților. Folosind numai ingrediente pe bază de plante și minerale, purificatorul nostru natural de aer este parfumat cu aroma revigorantă de lavandă și eucalipt, pentru a vă putea relaxa și respira ușor timp de până la șase săptămâni (în funcție de dimensiunea camerei)!

MOD DE UTILIZARE:Eliminaţi ambalajul exterior, scoateți capacul recipientului. 2. Îndepărtaţi şi aruncaţi sigiliul. 3. Puneţi capacul înapoi pe recipient

INGREDIENTE: Realizat cu carbon activ, acest produs ATTITUDE purifică aerul prin absorbția poluanților și eliminarea mirosurilor. Este eficient pentru zone de până la 400 mp (37 m²).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.