produse

ATTITUDE Lichid de spalat vase vrac, Coaja de citrice, 4l

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 22 Apr. - Marți 23 Apr.
179,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 48172
Date brute
G: 3,00kg

Descriere

Păstrați chiuveta și bucătăria curată începând cu lichidul coaja de citrice ATTITUDE Nature + TechnologyTM. Formula noastră unică este făcută cu agenți de curățare profundă și antibacterieni precum saponina și folosește ingrediente naturale, vegetale și hipoalergenice. În plus, este certificat ECOLOGO®, durabil și biodegradabil, cu acțiune de spumare care este rezistentă la grăsime, dar moale pe mâini, astfel încât să o puteți utiliza zilnic, fără griji!

MOD DE UTILIZARE: Turnaţi 2 ml. la litru de apă fierbinte, aproape 15 ml. la o chiuvetă standard de vase. Nu este conceput pentru a fi utilizat în maşina de spălat vase.Pentru pete încăpățânate, turnați direct pe suprafață și frecați.. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

INGREDIENTE: <5% Surfactanți anionici vegetali (coco-glucozid), <5% surfactanți vegetali neionici (lauril glucozid). Conține de asemenea: Aqua / apa / apa, clorura de sodiu, glicerina, gluconat de sodiu, citrat de sodiu, saponine, terpineol (citrice), decanal (citrice), caproat de alil (fructe dulci).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.