ATTITUDE Lichid de spalat vase vrac, Coaja de citrice, 4l

COD: 48172
Bucureşti: Stoc magazin
Citeste descrierea completa
149,99 Lei
(pret cu TVA inclus)

Descriere

Păstrați chiuveta și bucătăria curată începând cu lichidul coaja de citrice ATTITUDE Nature + TechnologyTM. Formula noastră unică este făcută cu agenți de curățare profundă și antibacterieni precum saponina și folosește ingrediente naturale, vegetale și hipoalergenice. În plus, este certificat ECOLOGO®, durabil și biodegradabil, cu acțiune de spumare care este rezistentă la grăsime, dar moale pe mâini, astfel încât să o puteți utiliza zilnic, fără griji!

MOD DE UTILIZARE: Turnaţi 2 ml. la litru de apă fierbinte, aproape 15 ml. la o chiuvetă standard de vase. Nu este conceput pentru a fi utilizat în maşina de spălat vase.Pentru pete încăpățânate, turnați direct pe suprafață și frecați.. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

INGREDIENTE: <5% Surfactanți anionici vegetali (coco-glucozid), <5% surfactanți vegetali neionici (lauril glucozid). Conține de asemenea: Aqua / apa / apa, clorura de sodiu, glicerina, gluconat de sodiu, citrat de sodiu, saponine, terpineol (citrice), decanal (citrice), caproat de alil (fructe dulci).

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului