produse

ATTITUDE Detergent lichid pentru rufe- 35 spalari , Flori de camp, 1050 ml

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 22 Apr. - Marți 23 Apr.
89,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 52032
Date brute
G: 1,10kg

Descriere

Detergentul de rufe flori de camp, folosește ingrediente vegane, eficiente, hipoalergenice, care curăță delicat hainele care ajung în contact cu pielea.Detergenţii ecologici de rufe de la ATTITUDE sunt realizați cu ingrediente vegetale, minimizând impactul negativ asupra mediului acvatic. Spălare de înaltă eficienţă, cu apă rece sau apă caldă, acesta este obiectivul nostru!.

MOD DE UTILIZARE: Umpleţi 2 capace pentru încărcări mari şi 1 capac pentru încărcări normale. Pentru pete dificile turnaţi o mică cantitate direct pe pată şi frecaţi sau înmuiaţi înainte de spălare. Verificați întotdeauna etichetele hainelor pentru instrucțiuni speciale. NU LĂSAŢI LA ÎNDEMANA COPIILOR.

INGREDIENTE: Apă, agenți tensioactivi anionici de legume (cocosulfat de sodiu), surfactanți vegetali neionici (lauril glucozid), citrat de sodiu, gluconat de sodiu, metildihidjasmonat (jasmin), amil salicilat (floral).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.