produse

ATTITUDE Sensitive Skin Baby Natural Spuma pentru par si corp, 250 ml

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Vineri 26 Apr. - Luni 29 Apr.
64,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 60660
Date brute
G: 0,50kg

Descriere

Îmbogățit cu ovăz coloidal, Soluția hypoalergenică pentru Piele Sensibilă ATTITUDE, este special concepută pentru cei a căror barieră de protecție a pielii a fost afectată, devenind mai vulnerabilă. Zilnic, suntem expuși la o varietate de produse de îngrijire care conțin chimicale cauzatoare de cancer tolerate legal, mutageni și perturbatori endocrini. Cu ATTITUDE, poți sta liniștit știind că produsele noastre nu conțin ingrediente care pot afecta sănătatea dumneavoastră.

Instrucțiuni de folosire: Pompați o cantitate mică în palmă sau pe un burete umed și spumați pe piele și în păr Clătiți bine cu apă călduță. Recomandăm să uscați bine pielea pentru a îndepărta apa rămasă între degete sau încheieturi. Numai pentru uz extern.

INGREDIENTE: Apa(solvent), Cocoglucosid (surfactant), Glicerină (umectant), Cocoil glutamat de sodiu (surfactant), Decil glicozidă (surfactant), Citrat de cocoglucosid , Eter Dicaprylyl (emolient), benzoat de sodiu (conservant natural), citrat de trietil (antioxidant), sorbat de potasiu (conservant natural), cetonă de zmeură (agent de calmare a pielii) emolient).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.