produse

ATTITUDE Sensitive Sensitive Skin Baby Natural Balsam de rufe, 1 L

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 29 Apr. - Marți 30 Apr.
44,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 60213
Date brute
G: 1,00kg

Descriere

ATTITUDE Sensibil Skin Skin Natural Fabric Balsam este o modalitate pentru a păstra hainele cât mai delicate ca și el, folosind ingrediente eficiente și hipoalergenice pe bază de plante și minerale. 

Consultați tabelul pentru instrucțiunile de dozare. Adăugați la dozator sau la clătirea finală după ce cuva s-a umplut cu apă.. Nu turnați direct pe material pentru a preveni patarea. Verificați întotdeauna etichetele pentru instrucțiuni speciale.

A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.

INGREDIENTE: Apă , surfactant cationic vegetal / agent tensioactif cationique végétal (glicerină), caprilyl glucozidă, glucozida miristil, citrat de trietil, zmeură cetonă, făină Avena sativa nucleu (coloidal fulgi de ovăz ), alil caproat.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.