produse

Lichid de spalat vase si biberoane ATTITUDE, fara miros, 700 ml

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Miercuri 24 Apr. - Joi 25 Apr.
34,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 53179
Date brute
G: 0,70kg

Descriere

ATTITUDE's Nature + TechnologyTM Balsam pentru bebeluși și lichide pentru spălarea vesela fără parfum este conceput pentru a elimina eficient reziduurile de lapte, grăsimile și mirosurile de pe sticlele pentru bebeluși și alte accesorii. Făcut cu ingrediente hipoalergenice și naturale, această formulă îmbogățită este fabricată cu saponină, un ingredient foarte eficient de curățare. Fiți siguri că lucrurile iubitorului de lactoză mic, vor rămâne curate și proaspete, fără griji!

MOD DE UTILIZARE: Se toarnă 2 ml pe litru de apă fierbinte, aproximativ 15 ml pentru utilizarea într-o chiuvetă standard. Nu este proiectat pentru utilizarea în mașinile automate de spălat vase. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.

INGREDIENTE: <5% Agent tensioactiv anionic vegetal (coco-glucozid), <5% surfactanți vegetali neionici (lauril glucozid). Conține și: apă / apă / apă, clorură de sodiu, glicerină, gluconat de sodiu, citrat de sodiu, saponină.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.