produse

Detergent lichid pentru rufele bebeluşilor ATTITUDE-35 spalari, fara miros, 1,05 L

București: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Luni 22 Apr. - Marți 23 Apr.
89,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 52033
Date brute
G: 1,10kg

Descriere

Dispunând de extract de ceai verde, cunoscut si ca agent antibacterian natural și eficient, detergentul nostru hipoalergenic și este formulat cu blândețe pentru a păstra salopetele, păturile, bavetele, scutecele și țesătura proaspătă și curată, fără contaminanți care pot irita pielea delicată a bebelușului. În plus, este certificat ECOLOGO® pentru putea curata fără griji!

MOD DE UTILIZARE: Consultați tabelul pentru instrucțiunile de dozare. Pentru petele dure, turnați o cantitate mică direct pe pata și frecați sau lasati la înmuiat înainte de spălare. Verificați întotdeauna etichetele pentru instrucțiuni speciale. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.

INGREDIENTE: 5% -15% surfactanți anionici (cocosulfat de sodiu), 5% -15% surfactanți neionici (lauril glucozid). Conține și: apă / apă, citrat de sodiu, gluconat de sodiu, glicerină, extract de frunze de camellia sinensis (ceai verde). FORMULĂ SI PENTRU APĂ RECE.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.