Termometru digital pentru cameră şi baie Philips Avent SCH550/20

COD: SCH550/20
Stoc epuizat

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Termometrul digital pentru baie şi dormitor Philips AVENT are un dublu rol, fiind un mod convenabil de a monitoriza temperatura atât în camera copilului, cât şi la băiţă. În plus, a fost conceput ca o jucărie sigură şi distractivă şi a fost testat în acest sens.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Descriere

Respectă toate standardele relevante pentru jucării. Produsele au fost testate riguros din punctul de vedere al standardelor, pentru a verifica dacă sunt complet sigure.

Sigur şi distractiv. Proiectat ca o jucărie sigură şi distractivă cu care copiii de orice vârstă să se poată juca atunci când fac baie.

Citirea temperaturii exacte în baie şi în dormitor. Termometrul digital pentru baie şi cameră îți permite să stabilești cu uşurinţă temperatura ideală din baia sau camera copilului tău. Bebeluşul tău se va simţi cel mai confortabil în baie dacă temperatura apei se situează între 36,5°C şi 38°C. O temperatură de 39°C sau mai mare este prea fierbinte, iar copilul tău s-ar putea opări! La o temperatură a camerei de aproximativ 18°C nou-născuţii se simt cel mai confortabil în timpul somnului.

Caracterisitici:

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului