produse

Termometru digital Philips Avent SCH480/20, pentru baie şi dormitor, o jucărie sigură, impermeabil, pluteşte

COD: SCH480/20
Bucureşti: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 25 Oct. - Marți 26 Oct.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
129,99 Lei -27%
mai ieftin cu 35,00 Lei
94,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

Termometrul digital Philips Avent este prietenul tău în cameră şi în timpul băii. Te ajută să monitorizezi simplu temperatura camerei sau a apei, în timp ce micuţul tău se joacă cu el.

Baie confortabilă la o temperatură sigură. Ai încredere deplină în confortul bebeluşului tău când este timpul pentru baie. Utilizează termometrul pentru a verifica dacă temperatura apei pentru baie rămâne între 36,5 °C şi 38 °C. Menţine-o sub 39 °C pentru siguranţa bebeluşului tău.

Afişaj digital vertical. Ştim că deja ai mâinile ocupate. Aşadar, am proiectat afişajul nostru digital precis astfel încât să poată fi plasat în poziţie verticală, pentru a putea fi citit uşor şi clar, chiar şi dintr-o singură privire.

Somnul optim începe cu temperatura perfectă a camerei. Ajută-ţi copilul să aibă un somn profund şi dulce, păstrând temperatura camerei la aproximativ 20° C. Nu prea rece. Nu prea caldă. Potrivită!

Design tactil cu standarde de siguranţă ridicate. Termometrul pentru baie şi dormitor trebuie să fie la fel de distractiv pentru copilul tău pe cât de multă încredere ai tu în el. Aşadar, indiferent de vârsta copilului tău, ne-am asigurat că respectă toate standardele de siguranţă la care te-ai aştepta.

Design tactil, sigur şi distractiv. Complet impermeabil şi proiectat pentru a pluti, termometrul pentru baie şi dormitor este un tovarăş util pentru baie. Astfel, tu şi copilul tău vă puteţi bucura de un alt moment fericit împreună.

Interval temperatură de funcţionare: 10-45 °C.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)