produse

Termometru digital Philips AVENT SCH550/20, Pentru cameră şi baie, Interval 10°~45°, Plutește în apă, Formă distractivă, Complet sigur, Necesită 2x LR44 (Blue Flower)

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: SCH550/20
EAN: 8710103306214
Date brute
G: 0,16kg

Documente oficiale

Descriere

Respectă toate standardele relevante pentru jucării. Produsele au fost testate riguros din punctul de vedere al standardelor, pentru a verifica dacă sunt complet sigure.

Sigur şi distractiv. Proiectat ca o jucărie sigură şi distractivă cu care copiii de orice vârstă să se poată juca atunci când fac baie.

Citirea temperaturii exacte în baie şi în dormitor. Termometrul digital pentru baie şi cameră îți permite să stabilești cu uşurinţă temperatura ideală din baia sau camera copilului tău. Bebeluşul tău se va simţi cel mai confortabil în baie dacă temperatura apei se situează între 36,5°C şi 38°C. O temperatură de 39°C sau mai mare este prea fierbinte, iar copilul tău s-ar putea opări! La o temperatură a camerei de aproximativ 18°C nou-născuţii se simt cel mai confortabil în timpul somnului.

Caracterisitici:

magNET.ro-este-partener-Philips-AVENT-cani-suzete-tetine-pompe-sisteme-de-monitorizare.jpg
 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.