produse

Pompă de sân manuală cu biberon Philips Avent SCF330/20

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Vineri 26 Apr. - Luni 29 Apr.

Fabricat in*:

England
Anglia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 273,99 Lei
Diferență: 104,00 Lei
169,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: SCF330/20
EAN: 8710103565772
Lansat în: Q2 2018
Date brute
G: 0,40kg
L: 22,50cm
l: 19,60cm
Î:9,00cm

Descriere

Pompă de sân manuală cu pernă de masaj.

Poziţie relaxantă graţie designului său special. Pompa de sân are un design unic, astfel încât laptele curge direct de la sân în biberon, chiar şi atunci când eşti aşezată drept. Aceasta înseamnă că poţi să te aşezi mai comod atunci când foloseşti pompa: nu este nevoie să te apleci în faţă pentru a te asigura că tot laptele ajunge în biberon. O poziţie de şedere comodă şi o stare relaxată în timpul utilizării pompei ajută la colectarea mai uşoară a laptelui.

Perna moale de masaj stimulează delicat curgerea laptelui. Perna de masaj are o textură moale şi catifelată, care conferă o senzaţie de căldură şi stimulează delicat şi confortabil curgerea laptelui. Perna emblematică cu petale este concepută să simuleze suptul bebeluşului pentru a stimula delicat lactaţia.

Design uşor şi compact. Pompa de sân este mică şi uşoară, ceea ce o face simplu de depozitat şi de transportat şi discret de utilizat în deplasare. Puţine piese separate şi design intuitive.

Puţine piese separate şi design intuitiv. Colectează uşor laptele pentru bebeluşul tău, oricând.

Include biberonul şi tetina noastră Natural pentru facilitarea alăptării. Tetina mare ce imită forma mamelonului face posibilă hrănirea similară cu alăptarea şi facilitează capacitatea bebeluşului tău de a combina alăptarea cu hrănirea de la biberon.

Cutia include:

*Confort dovedit clinic: testele efectuate pe 110 mame au indicat o preferinţă clară a mărcii Philips Avent comparativ cu principalul său concurent. 

*Mai mult confort: 73 % din 73 de mame britanice care alăptează au fost de acord că această pompă de sân a fost mai confortabilă decât pompa de sân pe care o foloseau la momentul respectiv (mărcile principale de pe piaţă).

*Cercetările independente au arătat că poate exista o legătură între nivelul de stres şi producţia de lapte. Consultă www.philips.com/avent.

*Pompă de sân fără BPA: doar biberonul şi alte componente care intră în contact cu laptele matern. În conformitate cu regulamentul UE nr. 10/2011.
 

magNET.ro-este-partener-Philips-AVENT-cani-suzete-tetine-pompe-sisteme-de-monitorizare.jpg
 

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

O***** V*******

31 Mar 2021

Mulțumită

Achizitie verificata

Comanda a ajuns imediat. Am achiziționat produsul la cel mai preț de pe piață.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.