produse

Pompă de sân electrică Philips AVENT SCF395/11

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 6 Dec. - Miercuri 7 Dec.

Fabricat in*:

Hungary
Ungaria
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 899,99 Lei
Diferență: 280,00 Lei
619,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: SCF395/11
EAN: 8710103906162
Lansat în: Q1 2020
Date brute
G: 0,92kg
L: 27,90cm
l: 20,20cm
Î:10,90cm

Descriere

Tehnologia Natural Motion pentru un debit mai rapid al laptelui*. Colectează mai mult lapte într-un timp mai scurt* cu o pernă de masaj care stimulează sânul pentru a extrage laptele la fel de eficient ca bebeluşul. Se adaptează fără probleme de la modul de stimulare la cel de extracţie şi aplică nivelul potrivit de stimulare a mamelonului şi de sucţiune pentru un debit maxim de lapte. Pe baza rezultatelor timpului de iniţiere a curgerii laptelui (timpul până la reflexul de ejecţie a laptelui).*

Pernă de masaj din silicon moale şi adaptabilă, de mărime universal. Mărime universală. Pentru că avem forme şi dimensiuni diferite, perna din silicon se mulează şi se adaptează uşor la mamelonul tău. Este compatibilă cu 99,98 % din mărimile de mamelon* (până la 30 mm).

Colectează-ţi laptele fără a te apleca. Stai relaxată în timp ce îţi colectezi laptele datorită designului care îţi permite să stai cu spatele drept, fără a te apleca în faţă. Nu este nevoie să te apleci, poziţie comodă de colectare dovedită clinic*. Pe baza rezultatelor testelor clinice efectuate pe 20 de participante (2019); 90 % dintre participante găsesc comodă poziţia de colectare a laptelui (cu pompă electrică simplă); 95 % dintre participante găsesc comodă poziţia de colectare a laptelui (cu pompă electrică dublă).

Experienţă personalizată, 8 + 16 niveluri de setare. Ajustează fiecare sesiune în funcţie de necesităţile tale cu o gamă largă de setări pentru stimulare şi extracţie a laptelui. Pompa noastră de sân oferă 8 niveluri de stimulare şi 16 niveluri de extracţie a laptelui pentru o experienţă personalizată.

Motor silenţios pentru o experienţă discretă oriunde (utilizare cu fir). Colectează-ţi laptele oricând şi oriunde doreşti cu motorul nostru silenţios cu design subţire. Doar utilizare cu fir.

Număr minim de piese şi asamblare intuitive. Sistemul nostru închis de colectare împiedică intrarea laptele în tuburi, astfel că ai mai puţin de curăţat. De asemenea, numărul mai mic de piese permite reasamblarea extrem de uşoară.

Funcţie de memorare. Ştii ce îţi place? Pompa de sân reţine automat ultimele setări folosite, aşa că tot ce trebuie să faci este să te aşezi confortabil şi să apeşi butonul de pornire. Funcţie de pauză/pornire. Dacă vrei să modifici setările sau să iei o pauză, butonul start/pauză este mereu la îndemână.

Include: kit de colectare a laptelui - 1 buc., unitate motor (doar utilizare cu fir) - 1 buc., biberon de 4 oz cu tetină pentru 0 luni+ - 1 buc., adaptor micro-USB (doar utilizare cu fir) - 1 buc., disc de etanşare -1 buc., tampoane de unică folosinţă pentru sâni - 2 buc.

*Pe baza rezultatelor timpului de iniţiere a curgerii laptelui (timpul până la reflexul de ejecţie a laptelui) dintr-un test clinic cu 20 de participante (Olanda, 2019), comparativ cu rezultatele timpului până la reflexul de ejecţie a laptelui pentru alte tehnologii de pompă Philips anterioare dintr-un studiu de fezabilitate cu 9 participante (Olanda, 2018)

*1)Mangel et al. Breastfeeding difficulties, breastfeeding duration, maternal body mass index, and breast anatomy: are they related?. Breastfeeding Medicine, 2019, (109 participante, Israel); (2)Ziemer et al. Skin changes and pain in the nipple during the 1st week of lactation.

*Journal of Obstetric, Gynecologic & Neonatal Nursing, 1993, (20 de participante caucaziene, SUA); (3)Ramsay et al. Anatomy of the lactating human breast redefined with ultrasound imaging, 2005, (28 de participante, Australia). *Pe baza rezultatelor chestionarului pentru perna de masaj 1k de la testul clinic cu 20 de participante (Olanda, 2019)

*Pompă de sân fără BPA: doar biberonul şi alte componente care intră în contact cu laptele matern. În conformitate cu regulamentul UE nr. 10/2011

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.