produse

Pompă de sân electrică Philips AVENT SCF391/11

București: Doar 2 rămase
Estimat livrare
Marți 12 Dec. - Miercuri 13 Dec.

Fabricat in*:

Hungary
Ungaria
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 899,99 Lei
Diferență: 360,00 Lei
539,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: SCF391/11
EAN: 8710103965299
Lansat în: Q2 2021
Date brute
G: 0,88kg
L: 27,90cm
l: 20,20cm
Î:10,90cm

Descriere

Tehnologie Natural Motion Pentru Un Debit Rapid Al Laptelui* Colectează mai mult lapte într-un timp mai scurt* cu o pernă de masaj care stimulează sânul pentru a extrage laptele la fel de eficient ca bebeluşul. Se adaptează fără probleme de la modul de stimulare la cel de extracţie şi aplică nivelul potrivit de stimulare a mamelonului şi de sucţiune pentru un debit maxim de lapte. Pe baza rezultatelor timpului de iniţiere a curgerii laptelui (timpul până la reflexul de ejecţie a laptelui).*

Pernă De Masaj Din Silicon Moale Si Adaptabilă, De Mărime Universală.

Mărime Universală. Pentru că avem forme şi dimensiuni diferite, perna din silicon se mulează şi se adaptează uşor la mamelonul tău. Este compatibilă cu 99,98 % din mărimile de mamelon* (până la 30 mm).

Colectează-ţi Laptele Fără A Te Apleca. Stai relaxată în timp ce îţi colectezi laptele datorită designului care îţi permite să stai cu spatele drept, fără a te apleca în faţă. Nu este nevoie să te apleci, poziţie comodă de colectare dovedită clinic*. Pe baza rezultatelor testelor clinice efectuate pe 20 de participante (2019); 90 % dintre participante găsesc comodă poziţia de colectare a laptelui (cu pompă electrică simplă); 95 % dintre participante găsesc comodă poziţia de colectare a laptelui (cu pompă electrică dublă).

Experienţă Personalizată,8+16Niveluri De Setare. Ajustează fiecare sesiune în funcţie de necesităţile tale cu o gamă largă de setări pentru stimulare şi extracţie a laptelui. Pompa noastră de sân oferă 8 niveluri de stimulare şi 16 niveluri de extracţie a laptelui pentru o experienţă personalizată.

Motor Silenţios Pentru O Experienţă Discretă Oriunde (Utilizare Cu Fir). Colectează-ţi Laptele Oricând Si Oriunde doreşti cu motorul nostru silenţios cu design subţire. Doar utilizare cu fir.

Număr Minim De Piese Si Asamblare Intuitivă. Sistemul nostru închis de colectare împiedică intrarea laptele în tuburi, astfel că ai mai puţin de curăţat. De asemenea, numărul mai mic de piese permite reasamblarea extrem de uşoară.

Funcţie De Pauză/Pornire. Dacă vrei să modifici setările sau să iei o pauză, butonul start/pauză este mereu la îndemână.

Funcţie De Memorare. Ştii ce îţi place? Pompa de sân reţine automat ultimele setări folosite, aşa că tot ce trebuie să faci este să te aşezi confortabil şi să apeşi butonul de pornire.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.