produse

Sistem de monitorizare pentru copii Philips Avent SCD506/52 [Gama DECT], conexiune 100% privată, funcţie Talkback, iluminare nocturnă şi cântece de leagăn

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: SCD506/52
Date brute
G: 0,83kg

Descriere

magNET.ro-este-partener-Philips-AVENT-cani-suzete-tetine-pompe-sisteme-de-monitorizare.jpg
 

Linişte sufletească deplină când bebeluşul tău doarme.

Tehnologia DECT garantează zero interferenţe & 100% confidenţialitate. Tehnologia DECT garantează zero interferenţe cu orice alt produs de transmisie, precum alte sisteme de monitorizare pentru copii, telefoane fără fir şi telefoane mobile. Codarea datelor asigură o conexiune securizată şi privată, astfel încât poţi fi sigur că eşti singurul care poate auzi copilul.

Sunet foarte clar datorită tehnologiei DECT. Auzi cu perfectă claritate fiecare mic chicot, gângurit şi sughiţ. Tehnologia DECT (telecomunicaţii fără fir digitale îmbunătăţite) asigură calitate ridicată, sunet clar, astfel încât să îţi poţi auzi copilul în orice moment.

Luminile pentru nivelul de sunet te informează atunci când copilul face zgomot. Luminile sunt activate pentru a indica nivelul de sunet din camera copilului tău, chiar dacă volumul unităţii pentru părinte este oprit.

Ştii întotdeauna când monitorul este conectat şi în raza de acţiune. Unitatea pentru părinte emite o alertă atunci când monitorul este în afara razei de acţiune sau când nivelul de energie este redus, ajutându-te astfel să te asiguri că eşti întotdeauna în legătură cu copilul tău.

Rază de acţiune de până la 330 metri*. Rază de acţiune de până la 50 de metri în interiorul locuinţei*. Rază de acţiune de până la 330 de metri în exteriorul locuinţei*.

Unitate pentru părinte, reîncărcabilă. Unitatea pentru părinte, care se poate reîncărca, îţi permite să te deplasezi prin casă.

Timp de funcţionare superior de până la 24 de ore. Mica unitate pentru părinte reîncărcabilă îţi oferă libertatea de mişcare fără fir timp de până la 24 de ore înainte de a fi necesară reîncărcarea. Totuşi, acest lucru depinde de tipul de baterii utilizat şi de cât de des şi de mult foloseşti unitatea pentru părinte pe baterii.

Rămâi conectat cu funcţia de Talkback. Câteodată copilul tău are nevoie numai de sunetul liniştitor al vocii tale. Cu un clic al acestei caracteristici esenţiale poţi intra în legătură cu copilul tău din orice loc din casă.

Mod Smart Eco pentru economisirea energiei.M Modul unic Smart Eco reduce la minim automat puterea de transmisie şi creşte durata de viaţă a bateriei tale. Cu cât eşti mai aproape de copil, cu atât este nevoie de mai puţină energie pentru o conexiune perfectă (nu este disponibil în SUA şi Canada).

Calmează şi linişteşte. Ajută la calmarea bebeluşului cu ajutorul strălucirii liniştitoare a lămpii de noapte şi al cântecelor de leagăn.

*Raza de acţiune a sistemului de monitorizare copii depinde de obiectele înconjurătoare şi de factori care pot provoca interferenţe.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.