produse

Sistem de monitorizare Philips AVENT DECT SCD502/52

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 28 Iun. - Miercuri 29 Iun.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 379,99 Lei
Diferență: 130,00 Lei
249,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: SCD502/52
EAN: 8710103903505
Lansat în: Q4 2019
Date brute
G: 0,44kg
L: 22,00cm
l: 15,60cm
Î:5,70cm

Descriere

Tehnologia DECT:

Ştii întotdeauna când monitorul este conectat şi în raza de acţiune. Unitatea pentru părinte emite o alertă atunci când monitorul este în afara razei de acţiune sau când nivelul de energie este redus, ajutându-te astfel să te asiguri că eşti întotdeauna în legătură cu copilul tău. 

Luminile pentru nivelul de sunet te informează atunci când copilul face zgomot. Luminile sunt activate pentru a indica nivelul de sunet din camera copilului tău, chiar dacă volumul unităţii pentru părinte este oprit.

Rază de acţiune de până la 300 metri*. *Rază de acţiune de până la 50 de metri* în interiorul locuinţei şi de până la 300 de metri* în exteriorul locuinţei.

Mod Smart Eco pentru economisirea energiei. Modul unic Smart Eco reduce la minim automat puterea de transmisie şi creşte durata de viaţă a bateriei tale. Cu cât eşti mai aproape de copil, cu atât este nevoie de mai puţină energie pentru o conexiune perfectă (nu este disponibil în SUA şi Canada).

Unitatea pentru părinte funcţionează cu alimentare la priză şi cu baterie. Unitatea pentru părinte funcţionează perfect atunci când este alimentată la priză. Pentru mai multă mobilitate, poţi introduce şi bateriile, pentru a putea folosi unitatea pentru părinte fără cablu. Poţi introduce două baterii alcaline nereîncărcabile R6 AA de 1,5 V sau două baterii reîncărcabile R6 AA de 1,2 V.

Timp de funcţionare superior de până la 24 de ore. Mica unitate pentru părinte îţi oferă libertate de transmisie fără fir timp de până la 24 de ore înainte de a fi necesară reîncărcarea. Totuşi, acest lucru depinde de tipul de baterii utilizat şi de cât de des şi de mult foloseşti unitatea pentru părinte pe baterii.

Lampă de veghe liniştitoare. Copilul poate fi încă neliniştit atunci când îl aşezi în pat. Ajută-l să se liniştească până adoarme cu o lumină de veghe caldă şi plăcută.

*Raza de acţiune a sistemului de monitorizare copii depinde de obiectele înconjurătoare şi de factori care pot provoca interferenţe.

*Acest sistem de monitorizare nu este prevăzut cu funcţie de încărcare.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.