produse

Monitor video digital pentru copii Philips Avent SCD620/52, conexiune sigură şi privată (A-FHSS), ecran color de 2,7 inch, cântece leagăn şi funcţie Talkback

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: SCD620/52
Date brute
G: 0,70kg

Descriere

magNET.ro-este-partener-Philips-AVENT-cani-suzete-tetine-pompe-sisteme-de-monitorizare.jpg
 

Conexiune sigură şi privată cu tehnologia A-FHSS.

Conexiune privată şi sigură cu tehnologie FHSS adaptive. Asociere unică a receptorului, pentru o conexiune privată şi sigură cu bebeluşul tău. În combinaţie cu noua tehnologie adaptivă FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum - Spectru răspândit prin salt de frecvenţă), pentru interferenţe minime.

Ecran de 2,7" cu înaltă rezoluţie, cu vizualizare de noapte de o claritate excepţională. Îţi poţi vedea bebeluşul zi şi noapte, cu vedere de noapte cu infraroşu de o claritate excepţională, care se aprinde automat în întuneric. Bucură-te de somnul copilului tău cu ecranul foarte mare, de 2,7", color, de înaltă rezoluţie.

Mod eco pentru economisirea energiei, cu indicaţie de conectare. Comută la modul ECO pentru a reduce consumul de energie în timpul momentelor liniştite din camera copilului, în timp ce ştii că eşti conectat cu copilul tău prin indicatorul unic de conectare. Modul ECO închide transmisiunile audio/video, iar unităţile se conectează numai atunci când copilul scoate un sunet.

Rază de acţiune de până la 300 metri*. *Rază de acţiune de până la 50 de metri* în interiorul locuinţei şi de până la 300 de metri* în exteriorul locuinţei.

Timp de funcţionare excelent pentru monitorizare peste noapte. Unitatea reîncărcabilă uşor de utilizat pentru părinte îţi va oferi libertatea de monitorizare fără fir timp de până la 10 ore înainte de a fi necesară reîncărcarea.

Rămâi conectat cu funcţia de talk back. Câteodată, copilul tău are nevoie numai de sunetul liniştitor al vocii tale. Prin utilizarea acestei caracteristici esenţiale, te poţi conecta cu copilul tău din orice cameră te-ai afla.

Cântece de leagăn liniştitoare pentru a-ţi calma copilul. Nimic nu se compară cu un cântec de leagăn atunci când trebuie liniştit un copil. Din orice cameră a casei poţi selecta una dintre cele 5 melodii relaxante şi poţi apăsa pe buton, ajutând copilul să adoarmă imediat.

Auzi copilul graţie sunetului clar. Auzi cu perfectă claritate fiecare mic chicot, gângurit şi sughiţ. Nu doar îţi vezi, dar îţi şi auzi bebeluşul în orice moment, cu sunet foarte clar, de înaltă calitate.

Indicatoarele LED îţi arată când unitatea ta este conectată şi în raza de acoperire. Ştii întotdeauna când monitorul este conectat şi în raza de acoperire. Unitatea pentru părinte emite o alarmă atunci când monitorul este în afara razei de acţiune sau când nivelul de energie este redus, ajutându-te astfel să te asiguri că eşti întotdeauna în legătură cu copilul tău.

Alege cel mai bun nivel al sunetului pentru mediul tău ambient. Acest lucru îţi permite să setezi sensibilitatea microfonului pentru unitatea pentru copii. Sensibilitatea microfonului determină ce nivel de zgomot captează unitatea pentru copii, de ex. vei dori să auzi când copilul plânge, dar este posibil să fii mai puţin interesat(ă) de gânguritul său.

Caracterisitici:

*Raza de acţiune a sistemului de monitorizare copii depinde de obiectele înconjurătoare şi de factori care pot provoca interferenţe.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.