produse

Baby monitor Philips AVENT SCD831/52, Monitor video digital pentru copii, Ecran color de 2.7 inch, Vedere infraroșu, Funcție Talkback, Cântece leagăn, Rază 50m int/300m ext, Li-Ion 2600mAh (uz 10h,reînc. 3h)

București: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Marți 28 Iun. - Miercuri 29 Iun.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 1.099,99 Lei
Diferență: 350,00 Lei
749,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: SCD831/52
EAN: 8710103952954
Lansat în: Q2 2019
Date brute
G: 0,70kg
L: 22,00cm
l: 18,50cm
Î:10,70cm

Documente oficiale

Descriere

Conexiune privată şi sigură cu tehnologie FHSS adaptivă. Asociere unică a receptorului, pentru o conexiune privată şi sigură cu bebeluşul tău. În combinaţie cu noua tehnologie adaptivă FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum - Spectru răspândit prin salt de frecvenţă), pentru interferenţe minime.

Rază de acţiune de până la 300 metri* *Rază de acţiune de până la 50 de metri* în interiorul locuinţei şi de până la 300 de metri* în exteriorul locuinţei.

Timp de funcţionare excelent pentru monitorizare peste noapte. Unitatea reîncărcabilă uşor de utilizat pentru părinte îţi va oferi libertatea de monitorizare fără fir timp de până la 10 ore înainte de a fi necesară reîncărcarea.

Vorbeşte cu copilul tău de la distanţă. Câteodată, copilul tău are nevoie numai de sunetul liniştitor al vocii tale. Prin utilizarea acestei caracteristici esenţiale, te poţi conecta cu copilul tău din orice cameră te-ai afla.

Ecran de 2,7" cu înaltă rezoluţie, cu vizualizare de noapte de o claritate excepţională. Îţi poţi vedea bebeluşul zi şi noapte, cu vedere de noapte cu infraroşu de o claritate excepţională, care se aprinde automat în întuneric. Bucură-te de somnul copilului tău cu ecranul foarte mare, de 2,7", color, de înaltă rezoluţie.

Auzi copilul graţie sunetului clar. Auzi cu perfectă claritate fiecare mic chicot, gângurit şi sughiţ. Nu doar îţi vezi, dar îţi şi auzi bebeluşul în orice moment, cu sunet foarte clar, de înaltă calitate.

Mod eco pentru economisirea energiei, cu indicaţie de conectare. Comută la modul ECO pentru a reduce consumul de energie în timpul momentelor liniştite din camera copilului, în timp ce ştii că eşti conectat cu copilul tău prin indicatorul unic de conectare. Modul ECO închide transmisiunile audio/video, iar unităţile se conectează numai atunci când copilul scoate un sunet.

Ştii că eşti conectat(ă) cu indicatoarele LED. Ştii întotdeauna când monitorul este conectat şi în raza de acoperire. Unitatea pentru părinte emite o alarmă atunci când monitorul este în afara razei de acţiune sau când nivelul de energie este redus, ajutându-te astfel să te asiguri că eşti întotdeauna în legătură cu copilul tău.

Cântece de leagăn liniştitoare pentru a-ţi calma copilul. Nimic nu se compară cu un cântec de leagăn atunci când trebuie liniştit un copil. Din orice cameră a casei poţi selecta una dintre cele 5 melodii relaxante şi poţi apăsa pe buton, ajutând copilul să adoarmă imediat.

Alege cel mai bun nivel al sunetului pentru mediul tău ambiant. Acest lucru îţi permite să setezi sensibilitatea microfonului pentru unitatea pentru copii. Sensibilitatea microfonului determină ce nivel de zgomot captează unitatea pentru copii, de ex. vei dori să auzi când copilul plânge, dar este posibil să fii mai puţin interesat(ă) de gânguritul său.
3
*Raza de acţiune a sistemului de monitorizare copii depinde de obiectele înconjurătoare şi de factori care pot provoca interferenţe.

magNET.ro este partener Philips AVENT (cani, suzete, tetine, pompe, sisteme de monitorizare)
 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.