produse

Set de 2 tetine Philips AVENT Natural SCF040/27, 0 luni, Tetine ultramoi și flexibile din silicon, Debit ultra lent, Fără BPA, Design spiralat cu petale, Supapă anti-colici, Anti-aplatizare

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: SCF040/27
EAN: 8710103873792
Date brute
G: 0,05kg

Descriere

Tetină extrem de moale şi de flexibilă. Uşor de combinat cu alăptarea.

Începere naturală a hrănirii datorită tetinei ce imită forma mamelonului. Tetina mare care imită forma sânului permite o începere naturală a hrănirii similară cu alăptarea şi facilitează combinarea alăptării cu hrănirea cu biberonul.

Tetină ultramoale concepută pentru a imita sânul la atingere. Tetina are o textură ultramoale, concepută pentru a imita sânul la atingere.

Design spiralat flexibil combinat cu petale de confort. Design spiralat flexibil, combinat cu petalele noastre unice de confort pentru a crea o tetină flexibilă, care permite o hrănire mai naturală, fără aplatizarea tetinei.

Supapă anti-colici concepută pentru reducerea colicilor şi a disconfortului. Supapa anti-colici concepută pentru a împiedica pătrunderea aerului în burtica bebeluşului, pentru a reduce colicile şi disconfortul.

Sunt disponibile tetine cu diferite debite. Gama Philips Avent Natural oferă diferite niveluri de flexibilitate a tetinei şi debite pentru fiecare etapă de dezvoltare a copilului.

Tetină din silicon, fără BPA*.

*0 % BPA, ca urmare a reglementării UE 10/2011.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.