produse

Set de 2 tetine Philips AVENT Natural SCF044/27, 6 luni, Tetine moi și flexibile din silicon fără BPA, Debit rapid, Design cu petale, Supapă anti-colici, Anti-aplatizare, Rezistente la mușcături

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Netherlands
Țările de Jos (Olanda)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: SCF044/27
EAN: 8710103874027
Lansat în: Q3 2018

Documente oficiale

Descriere

Ușor de combinat cu alăptarea. Începerea naturală a alăptării  Începere naturală a hrănirii datorită tetinei ce imită forma mamelonului.
 
Tetină mare care imită formă sânului permite o începere naturală a hrănirii similare cu alăptarea și facilitează combinația alăptării cu hrănirea cu biberonul.
 
Design flexibil, anti-aplatizare, striat al tetinei. Petalele și striațiile din interiorul tetinei asigură flexibilitatea fără aplatizare, pentru hrănire neîntreruptă.
 
Supapă anti-colici concepută pentru reducerea colicilor și a disconfortului. Supapă anti-colici concepută pentru a împiedica pătrunderea aerului în burtica bebelușului, pentru a reduce colicile și disconfortul.
 
Sunt disponibile tetine cu diferite debite. Gama Philips Avent Natural oferă diferite niveluri de flexibilitate a tetinei și debite pentru fiecare etapă de dezvoltare a copilului.
 
Silicon moale și fin pentru nevoile în schimbare ale copilului tău. Tetină fină, rezistentă la mușcături, concepută pentru nevoile în schimbare ale copilului tău.


magNET.ro-partener-Philips-AVENT-cani-suzete-tetine-pompe-sisteme-de-monitorizare00%2826%29.jpg

 

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Coman Loredana

17 Nov 2023

Recomand

Achizitie verificata

Am achiziționat: tetine Avent 6m+ pt varianta natural. Folosim Avent de la naștere și suntem foarte mulțumiți de acest brand. Referitor magazin magnet: procesare rapida a comenzii și prețuri foarte bune, atât la produse cat și la livrare.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.