Suzete ortodontice Philips Avent SCF172/70 [Gama Classic], 6 - 18 luni, 2 buc

COD: SCF172/70
Stoc epuizat

Concepută pentru nevoile zilnice de liniştire ale bebeluşului. Satisface permanent nevoile esenţiale de liniştire ale micuţului cu suzeta Classic Philips Avent. Disponibilă într-o serie de culori, tetina ortodontică şi pliabilă permite dezvoltarea orală naturală a bebeluşului.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Descriere

Concepută pentru dezvoltarea orală naturală. Tetina noastră comprimabilă din silicon are o formă simetrică care se adaptează la bolta palatină, dinţii şi gingiile bebeluşului pe măsură ce se dezvoltă.

Realizată la centrul nostru premiat din Anglia. Poţi avea siguranţa că această suzetă va asigura confortul celui mic. Această suzetă este realizată la centrul nostru premiat din Anglia.*

Inel de siguranţă pentru îndepărtare uşoară. Cu inelul de siguranţă poţi oricând să îndepărtezi uşor suzeta bebeluşului. Chiar şi mâinile micuţe pot să îl apuce!

Capacul de protecţie cu aplicare rapidă menţine suzeta bebeluşului în stare curată. Când suzeta nu este folosită, ataşează capacul înainte de a o depozita pentru a păstra tetina curată şi în siguranţă.

Uşor de sterilizat pentru igienă sporită. Suzetele normale şi de tip Soothie ale celui mic sunt uşor de curăţat: trebuie doar să le pui în sterilizator sau să le introduci în apă fiartă.

*Marca nr. 1 din lume de suzete. 

*Din motive de igienă, înlocuieşte tetinele după 4 săptămâni de utilizare. 

*Gama noastră ajută mamele şi bebeluşii în orice etapă de dezvoltare. 

*Producătorul anului 2014.

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului